Door verder te browsen op https://go.braille.be, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

Sponsoring bedrijven

Wens je jouw bedrijf in de spotlight te zetten door met onze ploeg mee te lopen of wandelen? Stel met jouw collega’s een loopteam samen en neem contact op met Marie-Charlotte Castellini via 02 533 33 24 of via marie.charlotte.castellini@braille.be.

Ontdek het sponsordossier, klik hier

Nog niet overtuigd? Hieronder 10 goede redenen!

  1. Solidariteit: je zet de maatschappelijke betrokkenheid van jouw bedrijf in de kijker.
  2. Zichtbaarheid: je krijgt een publicitaire return en een mooie zichtbaarheid via onze verschillende communicatiekanalen.
  3. Teambuilding: lopen of wandelen is goed voor de fysieke én geestelijke gezondheid van jouw werknemers en versterkt de band tussen collega's!
  4. Loopshirts: alle lopers en wandelaars krijgen een loopsinglet met jouw bedrijfslogo.
  5. Foto’s: we nemen foto's van jullie prestaties, zowel voor, tijdens als na de wedstrijd.
  6. Supporters: talloze supporters van de Brailleliga zullen de lopers en wandelaars met vlaggen en spandoeken toejuichen langs het parcours.
  7. We zorgen voor alles: de inschrijving en het administratieve aspect voor alle lopers en wandelaars, evenals de rugnummers en de verdeling ervan op de grote dag.
  8. Verzamelplaats: de lopers en wandelaars krijgen toegang tot een verzamelplaats in de directe omgeving van de startlijn, met toiletten en een beveiligde vestiaire.
  9. Versnaperingen: wij verwelkomen u na de wedstrijd met applaus, versnaperingen, hapjes.
  10. Steun aan kinderen: en bovenal begeleid je blinde en slechtziende kinderen op weg naar zelfstandigheid en sociale inclusie.

Wat als je ons wilt steunen zonder te lopen?

Goed idee! Doe dan een gift aan de Brailleliga op naam van jouw bedrijf via deze inzamelpagina. Je wordt alvast van harte bedankt!