Door verder te browsen op https://go.braille.be, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Dicht

Hoe geld inzamelen?

Stap 1: schrijf je in: 

Inschrijven in de ploeg van de Brailleliga doe je op deze pagina.  

Stap 2: betaal het inschrijvingsgeld:

Je inschrijving is pas volledig wanneer we jouw betaling ontvangen. 

Stap 3: je inzamelpagina aanmaken:

Het is heel eenvoudig om een inzamelpagina aan te maken! Ga naar deze pagina en volg nauwkeurig de drie stappen. Personaliseer je inzamelpagina met foto’s van jezelf. Leg ook uit waarom je voor de Brailleliga loopt en waarom familie en vrienden je zouden moeten sponsoren. 

Doelstelling gehaald?  

Doe zo voort, je bent op de goede weg! smiley Pas jouw streefbedrag aan via de instellingen van je pagina en blijf geld inzamelen!

Heb jij het hoogste bedrag ingezameld? Dan behaal je de titel van Gouden Loper 2019! Meer info. 

Nog enkele tips voor jouw inzamelactie:

  • Verander de handtekening onder je e-mails bijvoorbeeld als volgt: “Ik loop de 20 km door Brussel met de Brailleliga. Steun mij door een gift te doen ten voordele van blinde en slechtziende kinderen. Afspraak op https://go.braille.be. Alvast bedankt voor jouw steun!”
  • Verander je profielfoto op sociale media. 
  • Vraag aan 20 mensen om je te sponsoren: 1 persoon per kilometer!
  • Deel je persoonlijke inzamelpagina op jouw sociale mediakanalen. 
  • Verstuur je persoonlijke inzamelpagina per e-mail naar al collega's, vrienden, familie,… en geef meer uitleg over je project en je motivatie.

Fiscale aftrekbaarheid

Als je over jouw inzamelpagina praat, vergeet dan niet te vermelden dat de giften fiscaal aftrekbaar zijn. Voor alle giften vanaf € 40 krijgen donateurs van de Brailleliga een attest waarmee ze 45 % van hun gift kunnen recupereren, volgens de wettelijk bepaalde beperkingen en voorwaarden. 

Een gift van bijvoorbeeld € 40 kost hen eigenlijk maar € 22. 

Groepsfoto van de lopers van 2018.